Naše obećanje

Svojim načinom poslovanja i razmišljanja tržištu pružamo pouzdan, brz i siguran izbor kvalitetnog nameštaja za dom. Gradimo imidž velike porodične kompanije koja je spremna da se stalno unapređuje, širi svoje programe i podstiče razvoj domaćeg tržišta i uspešno se širi na inostrana tržišta.

Naša vizija

Cilj nam je da oblikujemo brend koji će kupci voleti i poštovati a sa svojim načinom poslovanja i razmišljanja želimo da omogućimo pouzdan i siguran izbor kvalitetnog nameštaja za dom.

 

Naša misija

Smatramo da se nalazimo u poslu opremanja doma jer u fabrici Jela proizvodimo nameštaj, ali u radnjama prodajemo opremljen dom, u kome se čovek oseća ponosno i zadovoljno. Želja nam je da naši proizvodi ispune očekivanja savremenog čoveka koji su jednostavni za korišćenje i modernog izgleda.

Naše vrednosti

Trampolina robne marke Jela predstavlja jedinstveni način na koji Jela primenjuje etičke standarde poslovanja na svim nivoima. To je ujedno i osnovna filozofija za upravljanje koja će omogućiti ostvarenje postavljenih ciljeva.

Osnovne vrednosti kompanije Jela su pripadnost, kreativnost, odgovornost, sigurnost i otvorenost. Distinktivne vrednosti kompanije Jela su briga, iskustvo i dizajn. Energija kompanije Jela nalazi se u sloganu ZAVOLI GDE ŽIVIŠ i predstavlja empatiju.

 
promo-video-image.png
Pogledajte Jela promo video