USKORO NA NIŠVILLE FESTIVALU

USKORO NA NIŠVILLE FESTIVALU

Ukoliko ste ljubitelj jazz muzike i raspoloženi ste da se opustite uz interpretaciju kako domaćih, tako i inostranih izvođača, onda za vas imamo sjajne vesti jer od 12. do 15. avgusta na Niškoj tvrđavi održava se 27. Nišville jazz festival.

Kao i do sada, naša kompanija podržaće ovu manifestaciju, a naš štand biće postavljen pored scene Jazz for Kids. Najmlađe posetioce na Jelinom štandu čekaju zanimljive aktivacije, vesele, ali i stručne animatorke za rad sa decom, koje će zabaviti najmlađu publiku kreativnim metodama kao i simpatičnim poklonima. One starije takođe čekaju zaniljivi pokloni, a naši saradnici će biti tu da im pruže sve informacije u vezi sa ponudom našeg nameštaja.

Na ovoj jazz sceni za decu, nastupaju najmlađi talentovani muzičari koji žele da steknu dodatno iskustvo već na počecima svoje karijere. I važno je da napomenemo da za ovaj program nije potrebna ulaznica.

Na glavnim binama čekaju vas brojni izvođači i najzvučnija imena ovog muzičkog pravca poput Gipsy Kingsa, Stone Raidersa, Goran Bregovića i mnogih drugih. Poznati izvođači koji su nastupali ranijih godina su: Šaban Bajramović, Solomon Burke, Tom Harrell. Pridružite nam se ove godine u carskom gradu Nišu i ne propustite dobru zabavu uz kvalitetnu muziku i veselo druženje kod Jazz for kids bine!

Vidimo se na tvrđavi!