Nišville-radost deljenja umetnosti, tradicije i multikulturalnosti.

Nišville-radost deljenja umetnosti, tradicije i multikulturalnosti.

 Završen je Internacionalni Nišville Jazz Festival, najposećeniji džez festival jugoistočne Evrope, koji je ovog leta napunio 28 godina. U to ime organizovan je bogat i raznovrsni program. Oni koji su imali priliku da posete festival koji se odvijao u Niškoj tvrđavi, prisustvovali su nečemu zaista spektakularnom.

Nišvill je jedan od retkih internacionalnih festivala, koji pored nastupa legendarnih imena džez muzike u svom programu, godinama, nudi mogućnost svojim posetiocima da pogledaju muzičke dokumentarce, pozorišne komade, kao i da odvedu celu porodicu na scenu posebno osmišljenu da upozna decu sa džez muzikom.
Ta scena je "Jazz for Kids", pored koje je Jela pronašla svoje mesto, i posvećena je najmlađim ljubiteljima džeza, mladim perspektivnim izvođačima i njihovim fanovima koji u ovom muzičkom žanru uživaju od najranijeg uzrasta.
Misija Nišville fondacije na ovoj bini je da proširi svest o džezu kao obliku umetnosti i pomogne deci da razviju naviku uživanja, a Jelina misija je da pokaže brigu o deci i porodici kroz svoje proizvode, i spremnost da pojednostavi kreiranje savršenog doma.

Kao neko ko je svoje temelje zasnovao na nameštaju za decu, i ove godine, Jela je svoje druženje nastavila sa decom na ovom prelepom delu Tvrđave. Tim profesionalnih Jelinih animatora je kroz različite kreativne radionice sa decom i roditeljima stvorio trenutke koji će se dugo pamtiti i sa njima podelio sreću.

Iz Jeline zabavne tvrđave svi su svojim domovima otišli puni utisaka i sa sobom poneli osmehe.

Ove nezaboravne trenutke možete pogledati na fotografijama.